Hvilke Birkenstock-sandaler skal jeg købe?

Birkenstock laver sandaler til både herrer, damer og børn. Det er derfor muligt at købe smarte og lækre sandaler til hele familien. Men er du på udkig efter sandaler fra Birkenstock til dig selv, og ved du ikke helt, hvilken model du skal vælge? Hvis du er i tvivl om dette, så læs med videre her. Her finder du en kort gennemgang af nogle af de forskellige modeller.

Vælg mellem forskellige modeller fra Birkenstock

Når du leder efter et par sandaler fra Birkenstock, er det en fordel at tage et kig på de forskellige modeller. På den måde kan du finde de helt rigtige sandaler for dig. Der findes blandt andet nedenstående modeller:

  • Gizeh – Gizeh er en af de mest populære modeller fra Birkenstock. De er forsynet med tåsplit samt uden en rem om hælen. Sandalen kommer i flere farver og materialer.
  • Kairo – Kairo er en model, der minder meget om Gizeh. Forskellen er blot, at den har en rem omkring hælen. Det kan være en fordel, hvis du ønsker en sandal til længere gåture.
  • Arizona – Birkenstock Arizona er den helt klassiske model. Den er yderst populær, og så kan den fås i utallige materialer og farver.
  • Madrid – Modellen Madrid er ret simpel og klassisk. Den er udstyret med en enkelt rem med et spænde. Den kan ligeledes fås i en del forskellige farver og materialer. 

Ovenstående er nogle af de modeller, som du kan finde, hvis du leder efter sandaler fra Birkenstock. Der er ingen tvivl om, at du kan finde de perfekte sandaler for dig og din garderobe.